Despre noi - Mobila la comanda Suceava

Despre noi

Home / Despre noi

 

Palagheanu Joinery

Compania „Palagheanu Joinery” operează pe piața de mobilier la comandă, în Suceava, din anul 2012, cu un personal ce are o experiență de peste 15 ani în domeniu. În acest timp, am primit sute de recenzii de la clienții mulțumiți. Producem o gamă variată de mobilier pentru case, spații comerciale, hoteluri, restaurante și birouri.

Activitatea principală a companiei este legată de servicii de producție, comercializare, consultanță și instalare a mobilierului. Pe lângă toate acestea, oferim clienților noștri o gamă largă de servicii suplimentare și produse conexe.

 

Design și extetică

Tâmplăria noastră concepe obiecte funcționale, capabile să se integreze natural în spațiul casei tale. Ai posibilitatea de a alege din mii de variante de configurare.

Personal calificat

Cu vastă experiență în domeniu, realizam orice tip de mobilier, avându-se în vedere materialul folosit, formele și culoarea, precum și dimensionarea pieselor pentru a se potrivi exact cu spațiul disponibil.

Materiale și accesorii de calitate

Mobilierul produs de noi este realizat numai cu materiale de cea mai bună calitate, cu un design nou și o paletă largă de culori, adaptate stilului dumneavoastră personal.

Garanție

Produsele noastre sunt concepute pentru a rezista timpului. Reușim asta datorită alegerii atente a materialelor cu care lucrăm și a minuțiozității în realizarea fiecărui element. Îți oferim așadar minim 5 ani garanție pentru oricare din produsele noastre.

Consultanță

Oferim consultanţă gratuită pentru alegerea celui mai potrivite materiale si accesorii pentru locuinţa sau afacerea dvs. Designerii experimentati tin sa creeze clientilor nostri un mobilier cu personalitate.

Siguranță

Produsele noastre sunt dotate cu sisteme de siguranță în varianta standard dar ai multe alte opțiuni de a crește și mai mult gradul lor de securitate: de la sisteme avansate de feronerie, mai multe puncte de închidere, până la sticlă antiefracție sau sticlă securizată.

Categorii

PRODUSE

Baie

Baie

20170518091419

Recenziile

Clienților

Andrei B.

Dorim sa multumim echipei Panagheanu Joinery pentru profesionalismul impecabil de care a dat dovada pe intrega perioada a colaborarii. Mult Succes in Continuare!

Mihaela T.

Am fost impresionati de inalta tinuta a serviciilor oferite, de caliatea produselor si de amabilitatea echipei, care pe tot parcursul colaborarii au cautat solutii pentru a satisface toate cerintele noastre. Multumim!

Ionel C.

Produse de calitate si pentru nevoile tuturor. Personal care pune pe primul loc calitatea si mulțumirea clienților! Recomand cu mare drag!

Fiecare proiect este o noua provocare de a realiza ceva unic

În virtutea experienței acumulate în amenajarea de imobile din cele mai diversificate domenii: sedii de firmă, școli, farmacii, grădinițe, vile, apartamente,etc., firma noastră este un garant al calității, încrederii, eleganței și profesionalismului.

Name
Name
Name
Name